PERS

Coverband The Cave kleurt muzikaal Parkconcerten 2018

02/04/2018 om 13:28 door Eric Vanhooren


HOOGLEDE - Ook dit jaar zijn er traditiegetrouw weer Parkconcerten in Gits. En we kunnen nu al aankondigen dat de fantastische coverband The Cave uit Oostende met zanger Lander als frontgezicht, iedereen met verstomming zal slaan. Dus wees zeker op post op vrijdag 17 augustus 2018 want dan speelt de Oostendse formatie het park plat! Afspraak om 21 uur.


VOLLEDIG ARTIKEL: NIEUWSBLAD

Covergroep The Cave kleurt verjaardagsfeest de Monroe

13/01/2018 om 16:35 door Eric VanhoorenKOEKELARE - Op zaterdag 27 januari eerstkomende bestaat Sfeer- en Praatcafé De Monroe acht jaar. Reden genoeg aldus Ronny Vanhercke, de sympathieke uitbater van deze trendy en steeds vernieuwende zaak, om een feestje te bouwen. Dat doet hij met een speciaal optreden van de Oostendse coverband ‘The Cave’.


VOLLEDIG ARTIKEL: NIEUWSBLAD

The Cave belooft op benefiet voor Greta en Hubert een muzikale storm aan hits

Frontman Lander: “Why rock @ home when you can roll with us?”

06/08/2017 om 01:54 door Eric Vanhooren


KOEKELARE - Coverband ‘The Cave’ met thuishaven Oostende, is morgen zondag 6 augustus, samen met The Rainbows, geboren en getogen in het dorp van de Fransmans, top of the bill op het benefietevent ten voordele van Greta en Hubert, die een maand geleden het slachtoffer werden van een woningbrand. The Cave belooft het publiek te trakteren op een muzikale storm aan hits en alsof dit nog niet volstaat om de muziekliefhebber uit zijn kot te lokken, gaan ze ook nog eens samen een set spelen met The Rainbows (...) en dat moet zeker vuurwerk opleveren.


Ooit al eens een optreden van The Cave meegemaakt? Of ben je als organisator op zoek naar iets speciaal en niet zomaar naar een zoveelste doordeweekse medley partyband? Dan moet je The Cave zijn. Zij serveren stoere en swingende muziek, waar je niet bij stil kan blijven staan (...)


LEES VERDER: NIEUWSBLAD


Zomerleute nieuw op Vuurtorenwijk

20/06/2017

De live show van de The Cave om 19 uur staat bekend als energieke rock-’n-roll.


LEES DE REST: HLN.BE

The Cave geeft luister aan verjaardag De Klokke

08/06/2017 door (BVO)


Oostende - De jubilerende coverend The Cave verzorgt op zaterdag 10 juni (2017, nvdr) een optreden voor de 43ste verjaardag van Taverne De Klokke.


LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL VIA DEZE WEG: DE ZEEWACHT

Fotoverslag The Cave, 1 mei viering Oostende

Music News, Reviews & Photos

Brothers in Raw

WHAT WE DO


"The Cave zet elk podium in lichterlaaie en elk publiek in vuur en vlam op een manier die doet vermoeden dat ze de nummers liever spelen dan de originele artiesten. "

FOLLOW, SHARE & LIKE!

THE CAVE


De grot waarin de parels van de poprock worden bewaard. Als alles vergaat, zijn dit dé songs waarmee we de wereld van morgen willen starten.

Energiek! Vol enthousiasme! Echt!


© Copyright. All Rights Reserved.