2019

@Pubs          @ Clubs        &        @ Places


more info coming soon... the site gets updated regularly

De live show van de The Cave staat bekend als energieke rock-'n'-roll. (Bron: HLN.be 20/06/2017)


"The Cave groepeert al sinds het jaar 2002 wereldwijde en krachtige muziek. Legendarische hits van  Rolling Stones, Queen, David Bowie en The Doors met combinaties van moderne rockmuziek zorgen voor een onvergetelijke avond. Covers brengen is één ding... ze met dezelfde energie en toegewijdheid spelen als The Cave is vrijwel ongezien. Een unieke belevenis die je niet mag missen ! " (Bron: UiTinVlaanderen.be)


De 6-mans coverband The Cave heeft al 15 jaar de gedeelde passie van rockmuziek die zij muzikaal op hun eigen manier invullen. Het wordt een live belevingsconcert die leadzanger Lander, gitarist Erwin Vermeiren, gitarist Glenn Pylyser, bassist Stefan Boret, percussionist Wilfried Hubrechsen en de nieuwe toetsenist Jean-Marie Huys duidelijk met veel plezier overbrengen en daarom scoren ze hoog op de muziekbarometer. Energie en daadkracht zullen op het podium pertinent weerklinken en de sfeer verwijst zonneklaar naar de jaren '60, maar dwepen met het verleden doen ze niet. Dat geeft extra power aan de intonatie van de songs en er nestelen zich melodietjes die je moeilijk uit je hoofd krijgt. (Bron: website werkgroep Vuurtorenwijk Oostende)

WHAT WE DO


"The Cave zet elk podium in lichterlaaie en elk publiek in vuur en vlam op een manier die doet vermoeden dat ze de nummers liever spelen dan de originele artiesten. "

FOLLOW, SHARE & LIKE!

THE CAVE


De grot waarin de parels van de poprock worden bewaard. Als alles vergaat, zijn dit dé songs waarmee we de wereld van morgen willen starten.

Energiek! Vol enthousiasme! Echt!


© Copyright. All Rights Reserved.